Winkelwagentje 0 items - €0.00 0

Over ons

Wijnhandel Uncorked werd in 2008 opgericht door Luk De Rooze en Kees Dobbelaar, respectievelijk “Beste sommelier van België 2002” en “Beste sommelier van België 2009”. Later kwam ook Bernard Buys in het bedrijf; eigenaar van een stuk van de legendarische “Clos Vougeot” wijngaard en tevens eigenaar van “Le Muricce” een topdomein in Greve in Toscane, het mooiste dorp op gebied van Italiaanse wijn.

Met de jarenlange ervaring van Luk en Kees als sommeliers in diverse topzaken als “De Karmeliet”, “Danny Horseele”, “Oud Sluis”… weten zij als geen ander wat de moderne wijnliefhebber in zijn glas wil. Met deze kennis op zak zoeken zij een gamma bij elkaar van fijne wijnen in diverse prijsklassen. Want niet alleen zijn zij exclusief invoerder van enkele legendarische topwijnen, daarnaast bieden zij een ruime keuze aan van wijnen onder de 10 euro die stuk voor stuk pareltjes zijn binnen hun streek of herkomstbenaming.

Blend in enkele getallen

0
Plaats

Beste Sommelier van België

Luk De Rooze en Kees Dobbelaar wonnen beiden deze wedstrijd, respectievelijk in 2002 en 2009. Dat maakt van Blend de enige wijnhandel in België met dit palmares.

0
wijnbars

Brugge en Gent

U vindt onze gezellige wijnbars terug in Brugge en Gent. 

0
Wijnen

Eigen productie

Bernard Buys, onze derde vennoot, bracht “Amici” en “Le Murrice” op de markt.

0
Soorten wijn

In ons assortiment

Wij bieden meer dan 350 wijnsoorten aan. Allen raadpleegbaar in onze catalogus.

Brugge en Gent

Team Blend

Mira De Buysscher

Vertegenwoordigster & sommelier

Mira vertegenwoordigt met passie het assortiment van Blend wijnhandel bij onze horeca-klanten. Wanneer ze niet op de baan is om wijn te leveren of op prospectie, raadt ze u een wijn passend bij uw smaak aan in Blend Brugge of Blend Gent.   Contacteer Mira rechtstreeks op het nummer: +32 477 13 75 50‬

Kees Dobbelaar

Zaakvoerder & sommelier

Kees is een van de oprichters van wijnhandel en wijnbar Blend. In 2009 werd hij bekroond tot “Beste sommelier van België”. Met zijn jarenlange ervaring in de horeca en wijnindustrie helpt hij u graag verder met al uw wijnvragen. Contacteer Kees rechtstreeks op het nummer: +32 497 17 20 85

Luk De Rooze

Zaakvoerder & sommelier

Luk vormt samen met Kees het oprichtersduo van Blend. Hij werd in 2002 benoemd tot “Best sommelier van België”. Luk staat dagelijks in Blend Brugge of Blend Gent, maar geeft ook wijnles en begeleidt degustaties. Contacteer Luk rechtstreeks op het nummer: +32 487 88 90 90‬

Elias Depestel

Sommelier in Blend Brugge

Elias is er al sinds het begin van wijnbar Blend bij. Hij bedient hij de mensen met een ontwapenende glimlach en geeft een antwoord op al hun vragen. Elias is meestal te vinden in Blend Brugge, maar hij springt ook graag bij in Blend Gent.

Thomas Eggermont

Sommelier in Blend Gent

Thomas is de jongste telg in onze Blendfamilie. Sinds 2018 is hij sommelier in Blend Gent en steekt soms ook een handje toe in Blend Brugge. Naast het sommelier zijn, gaat hij soms ook de baan op voor leveringen aan diverse horecazaken over heel België.

Bernard Buys

Vennoot

Onze derde vennoot is Bernard Buys. Eigenaar van een stuk van de legendarische “Clos Vougeot” wijngaard en daarnaast ook eigenaar van “Le Muricce” een topdomein in Greve (Toscane), het mooiste dorp op gebied van Italiaanse wijn.