Over ons

Wijnhandel Uncorked werd in 2008 opgericht door Luk De Rooze en Kees Dobbelaar, respectievelijk “Beste sommelier van België 2002” en “Beste sommelier van België 2009”. Later kwam ook Bernard Buys in het bedrijf; eigenaar van een stuk van de legendarische “Clos Vougeot” wijngaard en tevens eigenaar van “Le Muricce” een topdomein in Greve in Toscane, het mooiste dorp op gebied van Italiaanse wijn.

Met de jarenlange ervaring van Luk en Kees als sommeliers in diverse topzaken als “De Karmeliet”, “Danny Horseele”, “Oud Sluis”… weten zij als geen ander wat de moderne wijnliefhebber in zijn glas wil. Met deze kennis op zak zoeken zij een gamma bij elkaar van fijne wijnen in diverse prijsklassen. Want niet alleen zijn zij exclusief invoerder van enkele legendarische topwijnen, daarnaast bieden zij een ruime keuze aan van wijnen onder de 10 euro die stuk voor stuk pareltjes zijn binnen hun streek of herkomstbenaming.

Blend in enkele getallen

0
prijzen

Beste Sommeliers van België

Luk De Rooze en Kees Dobbelaar wonnen beiden deze wedstrijd, respectievelijk in 2002 en 2009. Dat maakt van Blend de enige wijnhandel in België met dit palmares.

0
wijnbar

Brugge

U vindt onze gezellige wijnbar in Brugge. 

0
Soorten wijn

In ons assortiment

Wij bieden meer dan 350 wijnsoorten aan. Allen raadpleegbaar in onze catalogus.

Team Blend

Kees Dobbelaar

Zaakvoerder & sommelier

Kees is een van de oprichters van wijnhandel en wijnbar Blend. In 2009 werd hij bekroond tot “Beste sommelier van België”. Met zijn jarenlange ervaring in de horeca en wijnindustrie helpt hij u graag verder met al uw wijnvragen. Contacteer Kees rechtstreeks op het nummer: +32 497 17 20 85

Luk De Rooze

Zaakvoerder & sommelier

Luk vormt samen met Kees het oprichtersduo van Blend. Hij werd in 2002 benoemd tot “Best sommelier van België”. Luk staat dagelijks in Blend Brugge, maar geeft ook wijnles en begeleidt degustaties. Contacteer Luk rechtstreeks op het nummer: +32 487 88 90 90‬